The Ultimate Guide To iş ayakkabısı mekap

Wiki Article

Evet, elektrik yalıtımlı emniyet ayakkabılarında antistatik özellik bulunabilir. Elektrik yalıtımlı emniyet ayakkabıları, elektrik şoklarından ve yüksek voltajlı ortamlardan korumak için tasarlanmıştır

BirçAlright iş kategorisi için ayrı tasarlanıp üretilen iş ayakkabılarında aranan temel özellik iş ayakkabısının o işte gerçekleşebilecek muhtemel kazalar için ayağı ve bacağı korumasıdır. Bunun yanı sıra iş ayakkabısının bu özellik dışında parmak vurması ve ayağın su toplamasını önlemesi gerektirmektedir ki uzun saatler boyunca rahatlıkla ve güvenle giyilebilsin.

Enerji Emici Topuk: Ayakkabının topuk kısmında enerji emici bir özellik bulunur, bu sayede darbe etkileri azalır ve uzun süreli kullanımlarda konfor sağlanır.

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. System üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep edebilirsiniz.

Ayakkabılar aynı zamanda hava dolaşımını artıracak özelliklere sahiptir, bu da terlemenin azaltılmasına lawnımcı olur ve ayakların serin kalmasını sağlar.

1985 yılında ABD’de kurulan ünlü ayakkabı markası Tommy Hilfiger, kurucusunun advertını almıştır. 1993 yılında ilk mağazasını açan ve günümüzde en iyi ayakkabı markaları arasında gösterilen markanın yıllık ortalama ten milyar dolarlık bir cirosu işçi ayakkabısı bulunmaktadır.

"O" standartları, iş ayakkabıları ayakkabi sİtelerİ için belirlenmiş olan bir başka kategoridir ve genellikle EN ISO 20347 reguları altında sınıflandırılır.

Site Kategorileri Genel EN 20345 S3 iş ayakkabısının burun koruma ve ara taban koruma özelliğine sahip olduğunu gösterir.

Delinmeye karşı koruma: Tabanında çelik veya kompozit plaka bulunur ve kesici ve delici nesnelerden ayağınızı korur.

Şirket genel olarak yüksek performanslı botlar imal etmek üzere kurulmuştur. Şirketin ayakkabıları Avrupa başta olmak üzere 6 kıtada satışa sunulmaktadır.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

EN IS0 20344 commonına uygun üretilen Gripper Gpr-153 S2 Amur İş Ayakkabısı, en iyi iş ayakkabıları arasında yer alır. En zorlu ortamlarda bile rahatlıkla tercih edebileceğiniz ayakkabı, su geçirmez ve nefes alan yapısı sayesinde ayaklar için gün boyu konforlu bir ortam oluşturur.

iş ayakkabısı standartları You'll be able to e mail the website operator to let them know you ended up blocked. Make sure you involve Whatever you have been performing when this website page arrived up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of the site.

Bu modeller, ayakları doğru şekilde destekleyerek yorgunluğu azaltır ve ayağın doğal şeklini korur. Bu sayede, uzun süreli çalışmalarda bile ayakların rahat etmesini sağlar.

Report this wiki page